Friday, May 17, 2024
HomeРегионПерникКампанията за Тома от Батановци спира

Кампанията за Тома от Батановци спира

Семейство дари голяма сума за лечението на детето

Семейството на 6-годишния Тома от Батановци съобщи, че спира кампанията за набиране на средства за лечението на детето. Защото хора с големи сърца са превели голяма сума и така са гарантирали пътуването на Тома до Нови Сад! Ето какво написа майката на Тома:

Ето какво написа майката на Тома:

„Спираме кампанията на Тома! Моля всички кутии да бъдат събрани!

Мили хора с големи сърца!

Обявяваме спиране на кампанията на Тома! Едно прекрасно семейство от Батановци,което е минало по трънливия път на събиране средства за лечение на детето си, преведоха в сметката на Тома много голяма сума!

Този жест никога няма да го забравим,Наталия Методиева и Александър Борисов – родителите на Йоанка. Бъдете здрави и благословени! Постъпилата сума ще бъде видима в събота, когато ще се качи в платформата на Павел Андреев! Ние имаме информация от преди малко,че парите са постъпили в сметката и бързаме да Ви уведомим!“

Тома Юлиан Георгиев е роден с вродена хидронефроза и опериран на тримесечна възраст.По-късно е диагностициран със състояние от аутистичния спектър.

През септември пристига и така чаканата от семейството му оферта от болницата в Нови Сад в Сърбия за трансплантация на стволови клетки. Лечението ще се проведе на 3 етапа. Всеки месец детето трябва да посещава болницата с престой от 5-6дни.Сумата за лечението бе непосилна за близките на Тома, но вече е напълно събрана.

Желаем на Тома и семейството му само добри новини! На всички дарители – поклон за човечността!

RELATED ARTICLES

Most Popular