Sunday, May 19, 2024
HomeРегионБанскоКуп награди и талисмани - сребърни и златни елени, раздаде ски клуб...

Куп награди и талисмани – сребърни и златни елени, раздаде ски клуб “Банско”

Ски клуб “Банско” закри зимния сезон 2020-2021 с парти и церемония по награждаване.
Сезонът приключи благополучно, само с няколко леки контузии, отчетоха от клуба. Ето какво още споделиха оттам: “Ски сезонът стартира за нас на 21.12.20 и завърши на 09.05.21 с последната ни тренировка на сняг, като през този период нашите деца и треньори са реализирали 104 тренировъчни дни по ски пистите. 85 деца са взели участие в тренировъчния процес, а 17 от тези деца са се присъединили към нашия клуб през последната година.
За символ на празненството беше избран горския елен – царят на гората – като символ и талисман – да ни помага във всяко следващо начинание. На тържеството всеки скиор получи отличие за своето старание и отдаденост – сребърно еленче за малките и златно за картотекираните деца. Ски клуб “Банско” награди и един от доайените на ски спорта в Банско, Ангел Чакъров, който отбелязва 70-годишен юбилей. С пожелание да е жив и здрав още толкова години и да помага все така всеотдайно.
С присъствието си нашето тържесто уважиха и г-н кметът на община Банско – Иван Кадев, зам.-кметът Костадин Атанасов. Община Банско е основният спонсор на ски клуба, без чиято подкрепа нямаше да има възможност да тренират толкова много деца. За първи път тази година СК “Банско” връчи и наградата спортист на годината. Заслужи я Лиляна Питова с нейното шампионско класиране при девойките. Бъди здрава и все напред, Лили! Благодарим на всички – деца и родители, участвали сърцато в организацията на събитието. Благодарим и на гостите ни за уважението!
Пожелаваме на децата успешен летен сезон! Бъдете здрави!”
RELATED ARTICLES

Most Popular