Saturday, May 18, 2024
HomeКриминалниКърваво меле в Кюстендил! 41-годишен нападна с нож млад мъж в центъра...

Кърваво меле в Кюстендил! 41-годишен нападна с нож млад мъж в центъра на града, пострадалият бере душа

26-годишен мъж от Кюстендил е транспортиран по спешност в столично здравно заведение с тежка кръвозагуба, след нанесени удари с нож в областта на тялото и главата от свой познат. Той е е прободен от 41-годишен местен жител в самия център на областния град.

Сигнал за кървавия инцидент е подаден в неделя, около 19.30 часа. Дошлият на място автопатрулен екип е предприел незабавни действия по обслужване на престъплението. Пострадалият е транспортиран в кюстендилската болница, откъдето по спешност е закаран в столично здравно заведение. Мъжът е с голяма кръвозагуба и в критично състояние. Задържани са 41-годишният местен жител, който е нанесъл ударите и мъж на 27-години, за когото е установено, че се е намесил в сбиването, като се е опитал да предотврати инцидента. Той е успял да изтръгне ножа от нападателя, а впоследствие е напуснал местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство. Уведомена е Районна прокуратура -Кюстендил.

Припомняме, че само преди 3 месеца 29-годишен мъж от града бе убит отново след сбиване в местността “Гола Велика”. По случая бяха повдигнати обвинения срещу 55-годишен мъж, с който двамата са били заедно. След скандал и сбиване, по-възрастният е нанесъл удари с твърд предмет по главата на младия.

RELATED ARTICLES

Most Popular