Sunday, June 2, 2024
HomeРегионДупницаМарек ще покаже ниво срещу Янтра в последното си гостуване за сезона

Марек ще покаже ниво срещу Янтра в последното си гостуване за сезона

С 18 футболисти отпътува мъжкият отбор на ФК Марек в неделя за Севлиево. Веднага след настаняването в местен хотел старши треньорът Танчо Калпаков проведе последната си тренировка ден преди срещата срещу Янтра (Габрово). В групата попадна и Боян Стойнев, чието наказание изтече.

„Надявам се да запазим концентрацията от изиграните два мача напоследък. Давам си сметка, че гостуването срещу отбора на Янтра, воден от емблематичния старши треньор Вили Вуцов, е много тежко. Колегата Вуцов успя да изгради много добър отбор, който особено в домакинските си мачове, зарадва привържениците си с много добри игри. Всичко това имам предвид и се надявам футболистите, на които ще гласувам доверие, да се раздадат докрай и да се завърнем за Дупница с настроение след последния съдийски сигнал. 11-те, с които ще стартирам мача срещу Янтра, ще обявя на разбора в деня на мача“, сподели Калпаков.

Срещата ще бъде предавана на живо в радио вариант от големия привърженик на Марек Емил Димитров в понеделник от 15,00 часа.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular