Tuesday, May 21, 2024
HomeРегионБобов дол„Мегаинвест-холд” ще ремонтира парка в Бобов дол и улици в миньорския град,...

„Мегаинвест-холд” ще ремонтира парка в Бобов дол и улици в миньорския град, Мали Върбовник и Голема Фуча

Юлияна КОЛЧАКОВА

„Мегаинвест-холд” ще извърши ремонтите на парка в Бобов дол и на улици в миньорската община. Фирмата на дупнишкия бизнесмен Цветан Цветанов спечели обществената поръчка за възлагане на дейността в бобовдолския парк с оферта за 99 975, 68 лева, при начална цена 100 000 лева, като не е включен ДДС. Дружеството получава поръчката за ремонта на улиците с оферта 73 988, 20 лева, като началната цена е 75 167 лева, без ДДС. „Мегаинвест-холд” е бил единственият участник в двете процедури и ги печели с най-ниска цена, става ясно от документацията.

Както писахме, в парка се предвижда възстановяване на бетонови алеи и ограничителни ивици от градински бордюр, ремонт на декоративна настилка от павета, възстановяване на настилка от бетонови плочки; подмяна на седалки с облегалка от PVC, ремонт на асфалтова велоалея.

Другата поръчка включва ремонт на пространството около блокове 42 и 43 на ул. „Димитър Благоев“, ул. „Иван Вазов“ (при блок 85) в кв. „Миньор“ и участък от ул. Негулица“ в кв. „Христо Ботев“ в Бобов дол, и по една улица в селата Мали Върбовник и Голема Фуча. Срокът за извършването на ремонтите е 180 дни.

RELATED ARTICLES

Most Popular