Friday, May 17, 2024
HomeРегионБлагоевградМиньор с убедителна победа 4:1 над Септември (Симитли)

Миньор с убедителна победа 4:1 над Септември (Симитли)

Ташко СУЛЬОТОВ

На стадион „Миньор” в град Перник в мач от 4-ти кръг за първенството на ЮЗ Трета лига се срещнаха отборите на местния футболен тим и Септември (Симитли).

Първата част на мача премина равностойно. Първия гол в срещата отбелязаха домакините след  центриране от десния фланг от Михаил Иванов и Божидар Чуканов с глава изпревари вратаря им за 1:0. В 30-та минута при  атака на гостите Симеон Димитров изскочи сам срещу вратаря Даниел Леонтиев и го простреля за 1:1. В 38-ма минута Деян Христов бе изведен по фланга и успя да простреля Александър Марковски за 2:1, при който резултат двата отбора се оттеглиха на почивка.

Втората част на срещата отново премина под диктовката на домакините. В 74-та минута Александър Александров от фаул извиси топката над изградената стена от гостите и изпрати топката в мрежата на Александър Марковски за 3:1. Последния гол в срещата стана след бърза атака по левия фланг на домакините, остро центриране зад защитата на гостите и Георги Ангелов отклони кълбото в мрежата на противника за 4:1.

„За осем дни  нашите футболисти изиграха три мача. Умората пролича в мача срещу Септември (Симитли). В сряда ще играем мач за Купата на България, като засега все още името на отбора не е обявено, а в събота – мач за първенството на стадион Осогово срещу ФК Кюстендил“, сподели старши треньорът на Миньор Христо Господинов.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular