Saturday, May 18, 2024
HomeНовиниБългарияМъжът, паднал с кола в морето в Лозенец, се самоуби в болницата

Мъжът, паднал с кола в морето в Лозенец, се самоуби в болницата

44-годишен мъж от Лозенец се самоуби, като се хвърли от шестия етаж на УМБАЛ Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Това е същият мъж, който във вторник следобед се засили с колата си и се озова в морето край заведение до Рибарското пристанище в с. Лозенец.

Той бе откаран в болница с наранявания в областта на главата. Малко след това, обаче, мъжът е скочил от шестия етаж на здравното заведение.

Инцидентът в Лозенец е станал около 14.25 ч. в района на пристанището. Поради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, пропадайки от скат върху каменистия морски бряг, л.а. «Пежо 307», с бургаска регистрация, управляван от 44- годишен мъж от Лозенец.

Водачът получил контузия в областта на главата и охлузни рани по ръцете. Транспортиран е до УМБАЛ Бургас, където е настанен за лечение в отделение «Втора хирургия».

Около 18.10 ч. в ОДМВР Бургас е получено съобщение за това, че от шестия етаж на болницата, където се намира отделение «Втора хирургия» върху топлата връзка между стария и новия корпус паднал мъж – 44- годишният от Лозенец, настанен за лечение малко по-рано.

Той е откаран в Спешния център на УМБАЛ – Бургас, но въпреки оказаната му медицинска помощ, починал.

Станало ясно, че пациентът, използвайки краткия промеждутък от време от настаняването си в стаята, докато бил сам, а роднините му съдействали за оформяне на документацията по приемането, скочил от прозореца на болничната стая.

Тялото му е откарано за аутопсия за окончателно изясняване причината за смъртта. Мъжът е страдал от онкологично заболяване.

RELATED ARTICLES

Most Popular