Friday, May 17, 2024
HomeРегионКюстендилМъж изчезна в Невестино, полицията го издирва

Мъж изчезна в Невестино, полицията го издирва

Той е на 80 години, излязъл с кучето си, но се върнало само то

Полицаи и пожарникари издирват възрастен мъж, изчезнал в община Невестино, съобщиха от кметството. Мъжът, над 80-годишен, е в неизвестност от 6 март, каза заместник-кметът на общината Йордан Глогов.

Изчезналият мъж е от село Илия, община Невестино. Излязъл с кучето си, но то се прибрало само, разказа Глогов, цитиран от БТА.

В неделя сутринта бяха сформирани екипи от полицаи и служители на противопожарната служба за издирването на възрастния мъж, казаха още от общината в Невестино.

Кметът на село Илия Иво Димитров поясни пред БНТ, че в неделния ден е обходена голяма част от населеното място, разпитани са местни жители, но засега следа от възрастния мъж няма. Той е живеел сам, телефонът му е открит в къщата.

“Обръщам се с молба към всички живущи в селото. Дядо ми е в неизвестност от 05.03. Живее в село Илия, казва се Драган. Моля, ако някой го е забелязал някъде, дори и в близките села, да се свърже с мен”, написа във Facebook внучката на пенсионера Десислава Лефтерова, и публикува снимка на дядо си.

RELATED ARTICLES

Most Popular