Saturday, May 18, 2024
HomeРегионРазлогНаградиха призьори от олимпиади и турнири на празничен концерт в Разлог

Наградиха призьори от олимпиади и турнири на празничен концерт в Разлог

С празнично училищно шествие – „Лъвчетата“ започнаха честванията за 24-ти май в Разлог. В програмата, която се проведе на централния площад, участие взеха възпитаниците на детските градини и училища в града.
Специално за жителите и гостите на планинското градче децата бяха подготвили музикални и танцови изпълнения. На сцената се качиха Виктория Кутина от СУ „Братя Каназиреви“, която изпълни „ Облаче ле бяло“, а единадесетокласничката от ПГ по Транспорт- Кристина Кюлева рецитира стихотворението на Никола Фурнаджиев- “Кирил и Методий”. Публиката се наслади на танцовите изпълнения на децата от ДГ “Елиза Астинова”, ДГ „Ален Мак“, ДГ „Незабравка“. Певчески умения показаха първокласниците от ОУ “Никола Парапунов”, с класен ръководител Илия Пукнев и сборна група от НУ “”Св. св. Кирил и Методи”, с ръководител Борислав Звънчаров. Кулминация на програмата бе изпълнението на песента „Усмивка“ от сборна група от НУ „Яне Сандански“.
Инж. Гърменов награди деца и младежи от община Разлог, призьори в национални спортни и образователни състезания, олимпиади и турнири. 52 ученици и 9 учители от ПГ по Транспорт, ПГ по МСС, РПГ и СУ “Братя Каназиреви” получиха и специални подаръци от общината.
На събитието, организирано от Община Разлог и НЧ “15 септември 1903г.”, присъстваха зам. кмета Иван Гюров, общински съветници, културни и образователни дейци, общественици, граждани и др.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular