Saturday, May 18, 2024
HomeСпортНай-малките кикбоксьори от Дупница с отлично представяне на галавечер в Пазарджик

Най-малките кикбоксьори от Дупница с отлично представяне на галавечер в Пазарджик

  •  Мони Василев и Сашко Николов с убедителни победи над представителите на домакините по време на Young Fighters Kickboxing

    Най-малките кикбоксьори от Дупница показаха големия потенциал, който имат, по време на галавечер в Пазарджик. Представителите на СК „Патриот” Мони Василев и Сашко Николов играха много добре и успяха да спечелят мачовете си по категоричен начин.
    И двете момчета се изправиха срещу съперници от домакините „Спартак” (Пазарджик), като Мони записа убедителна победа в категория до 60 кг, а Сашко до 45 кг.
    Престижната надпревара Young Fighters Kickboxing се проведе в парк „Острова” в Пазарджик и бе първата галавечер с толкова много детски срещи. Двубоите бяха общо 27, като интересът към тях бе много голям.
    „Много сме доволни от представянето на двете момчета. Показаха, че имат голям потенциал, който тепърва ще развиват. Както Сашко, така и Мони играха много правилно тактически. Освен това показаха и много добра техника, като публиката много им се зарадва и през цялото време ги аплодира. Самата галавечер беше организирана на много високо ниво. Беше с водещи, с музика и светлинни ефекти – точно както се правят галавечерите при мъжете. Всички деца се радваха истински и се почувстваха чудесно, след като им беше обърнато такова внимание”, коментира пред „Вяра” главният треньор и президент на дупнишкия СК „Патриот” Кирил Чакъров.

RELATED ARTICLES

Most Popular