Saturday, May 18, 2024
HomeСпортНовият треньор на „Септември” проведе първа тренировка, има и 2-ма нови футболисти

Новият треньор на „Септември” проведе първа тренировка, има и 2-ма нови футболисти

Тодор Киселичков e новият треньор на втородивизионния футболен клуб „Септември” (Симитли). Той ще замени на поста Иво Тренчев, който се раздели с отбора по взаимно съгласие.

За последно Киселичков бе помощник на Петко Петков в елитния „Етър” (Велико Търново).  Той вече един път е бил начело на „Септември” (Симитли) през пролетта на 2015 година, когато „Септември” отново бе част от втория футболен ешелон. В Югозапада е водил и „Пирин” (Гоце Делчев).

Новият старши треньор вече започна работа с отбора и проведе първа тренировка. На „Арена Крупник” Киселичков се запозна с футболистите, които защитават цветовете на клуба. В заниманието се включиха всичките налични футболисти на отбора на Симитли и две нови попълнения. Това са Слави Косов и Филип Димитров.

Слави Косов е юноша на отбора на „Септември” (Симитли). Той подписа първи професионален договор с отбора, като се връща от „Хебър” (Пазарджик).

Договор с отбора подписа и Филип Димитров. Той ще пази на вратата на „Септември” за втори път и идва от Монтана.

В петък отборът заминава за Трявна, където ще спят и ще тренират за предстоящата си среща в събота срещу „Янтра” (Габрово).

 

RELATED ARTICLES

Most Popular