Tuesday, May 21, 2024
HomeСпортНов шеф на БФС си пожелаха за 2022 г. от ФК „Черногорец“...

Нов шеф на БФС си пожелаха за 2022 г. от ФК „Черногорец“ в Ноевци

Футболната година си замина, битката за промяна продължава, това заявиха в края на 2021 г. от ФК „Черногорец“ – с. Ноевци.
Тимът е сред най-активните в община Брезник.
„Изминалата година ни предложи много емоции. Много силна игра на момчетата през пролетта ни позволи да спечелим група „Запад“ с комфортна разлика. Феновете ни доказаха защо са без аналог по нашите ширини, окупираха гр. Трън и създадоха невероятна атмосфера на полуфинала срещу ФК „Верила“. В един епичен финал, игран пред рекорден брой зрители, с благотворителна кауза, загубихме след рулетката на дузпи. Показахме класа и на банкета в ресторант „Черногорец“… Есента играхме на приливи и отливи, като цяло имаше спад в играта, но това го има във всеки отбор. За първи път взехме участие в КАФЛ, стигайки до полуфинал в зона „София“, посочиха от щаба в Ноевци.

Местните футболисти са категорични, че и през 2022 г. ще подкрепят кандидатурата на Димитър Бербатов за шеф на БФС. По думите им посещението на Бербо в Ноевци на среща с клубовете от Пернишка област е спортно събитие номер 1 през изминалата година. „Вярваме, че клубовете от област Перник ще покажат непримиримия дух на Кракра Пернишки, като голяма част подкрепят Бербатов, Стилян и Мартин и подписката за изборен конгрес на БФС на 18 март 2022 г.“, уточниха още от „Черногорец“.

Футболният тим отчете напредък по отношение на материалната база в Ноевци. „Разширен е паркингът за зрители, напълно готова е тоалетната. Стартира изграждането на детска площадка, която ще стане факт още в първите месеци на новата година“, посочиха от щаба. Оттам изразиха благодарност на общината в Брезник, благодетелите и феновете на тима. Бъдете здрави и се радвайте на малките неща!“, пожелаха от ФК „Черногорец“.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular