Sunday, May 19, 2024
HomeРегионДупницаОбщината обяви конкурса за отдаване под наем на базата на „В и...

Общината обяви конкурса за отдаване под наем на базата на „В и К-Дупница“

Община Дупница обяви конкурса за отдаване под наем на базата на „В и К-Дупница“. Процедурата е насрочена за 8 май, като единственият кандидат е „Кюстендилска вода“ ЕООД – новият воден оператор за града и прилежащите села. Срещу 3 674.40 лв.,  върху които се дължи 20% ДДС, държавното дружество ще ползва имота на вече бившата общинска фирма на ул. „Неофит Рилски“.

Както писахме, това са: масивна административна сграда със застроена площ: 116 кв.м, включваща мазе, барче, склад, помещението за инкасаторите иканцелариите;

двуетажна пристройка от 158 кв.м, включваща гаражи, работилница и администрация; едноетажна пристройка от 78 кв.м; двуетажна битова сграда с гараж,работилница, баня, канцеларии и сервизно помещение, чиято застроена площ е95 кв. м; 3 гаражни клетки със застроена площ 79 кв. м;склад за строителни със застроена площ: 94 кв.м и 2 045 кв. м дворно  място. Имотът ще се предостави за 10 г.

Припомняме, че решението за обявяване на процедурата бе взето на извънредно заседание на Общинския съвет на 12 април. Преди това  – на 3 април, Общото събрание на АВиК – Кюстендил, прие решение стопанисването, поддържането и експлоатацията на ВиК системите и съоръженията и предоставянето на ВиК услуги от страна на ВиКО – „Кюстендилска вода“ на територията на община Дупница да започне от 1 април.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Да се обяви и конкурс за отдаване под наем и на Община Дупница ,че да се знае.Ако така се продължава с управлението на града и общината ,нищо чудно и до това някога да се стигне.

Comments are closed.

Most Popular