Friday, May 17, 2024
HomeРегионПерникОпозиционерът на Нинова - Ст. Владимиров, с най-много номинации за депутат в...

Опозиционерът на Нинова – Ст. Владимиров, с най-много номинации за депутат в БСП-Перник

Опозиционерът на Корнелия Нинова в Перник Станислав Владимиров обра най-много гласове в номинациите за кандидатдепутатската листа от Перник. Това стана ясно на проведената в неделя вечерта общинска конференция на БСП, на която бяха утвърдени предложенията за кандидати за народни представители в следващото 45-о Народно събрание. По неофициална информация градоначалникът на Перник е събрал най-много гласове заедно със съпартийците си Мирослав Стоицев, Стефан Кръстев, Любомир Бонев и Валентин Петков.

Заради Ковид кризата партийната конференция се проведе по нетрадиционен начин, съобщиха от офиса на червените в миньорския град. За да бъдат спазени противоепидемичните мерки, срещата не се състоя в обичайния формат, този път делегатите гласуваха един по един писмено.

116 социалисти от 176 избрани делегати дадоха своя глас на форума. Всички решения бяха приети с над 90% положителен вот.

С гласовете си пернишките социалисти приеха доклада на председателя на Общинския съвет на партията Стефан Кръстев, отчета на народния представител инж. Любомир Бонев и решиха да изпратят всички предложения за кандидати за народни представители до Областния съвет на БСП-Перник.

Припомняме, че кметът на Перник Станислав Владимиров е известен с острите си критики срещу лидера на БСП Корнелия Нинова. Той я определи като много агресивна, първосигнална и злобна жена, която не търпи критика и чуждо мнение, а освен това е идейно неподготвена.

Ако на политическия терен са само партии от лидерски тип, само партии тип ЕТ – “еднолична фирма”, това не вещае нищо добро за България. Лошото е, че пътят, по който е поела моята партия, е точно в тази посока, смята още Станислав Владимиров. По неговите думи “двойният аршин и двойните стандарти в БСП не вещаят нищо добро”.

Кметът Владимиров е категоричен, че от началото на мандата си усеща подкрепа от партията и партийните членове, но не и от Корнелия Нинова.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular