Saturday, May 18, 2024
HomeСпортОчакват ни общо 10 мача в Югозападна Трета лига

Очакват ни общо 10 мача в Югозападна Трета лига

В сряда по терените на Югозападна България ще се изиграят десет мача от третия (междинен) кръг за първенството на ЮЗ Трета лига.

Срещите Миньор-Вихрен, Хебър ІІ – Витоша, Ботев-Балкан и Банско-ЦСКА 1948 ІІІ се очаква да бъдат най-интересните, имайки предвид отборните амбиции.

Какво ни предстои да видим?

 

 

В Симитли ще си дадат среща отборите на местния Септември и  Септември ІІ (София).

 

До момента домакините са с две загуби, а гостите – само с една победа. „Няма да можем да разчитаме на контузените нападатели Георги Тафраджиев и Георги Джиков. Има кой да ги замести. Предстои ни тежък мач в Симитли, където домакините ще търсят победа на всяка цена. Всичко това имам предвид. Надявам се да се представим на ниво”, сподели старши треньорът на гостите Иван Гешев.

 

На стадион „Осогово” ще се срещнат отборите на ФК Кюстендил и Сливнишки герой. 

 

Домакините няма да могат да разчитат на наказания Евгени Зюмбулев. Това, разбира се, няма да се отрази на нагласата на възпитаниците на Мартин Йорданов за спечелване на първия домакински мач от настоящото първенство, така, както го направиха в изминалия кръг като гости, побеждавайки ЦСКА 1948 ІІІ с класическото 3:0. Очаква се победа за ФК Кюстендил.

 

 

На стадион „Свети Петър” в Банско ще се срещнат едноименният тим и ЦСКА 1948 ІІІ.

 

В отбора на домакините заради контузии от различен характер няма да играят Георги Фикиин, Марти Таушанов и Асен Либяховски. Техните места ще се заемат от Иван Георгиев, Теодор Чолев и Жоро Рошков. „До момента нямаме загуба. Надяваме се това да продължи и в мача срещу ЦСКА 1948 ІІІ, печелейки трите точки”, сподели Иван Топузов от треньорския щаб на Банско Тийм.

 

На стадион „Христо Ботев” в Ихтиман ще се срещнат едноименният отбор и Балкан (Ботевград).

 

И двата отбора до момента са без загуба. Познават добре играта си и няма с какво да се изненадат. От треньорския щаб на Ботев(Ихтиман) очакват първа домакинска победа с игра, защото в първия им мач вкъщи отборът на Костинброд не се яви.

 

На стадион „Искър” в Самоков ще си оспорват победата  отборите на Рилски спортист и Левски ІІ.

 

Тимът на домакините има една победа като гост и една загуба като домакин. Гостите са с две загуби. „Познавам добре играта на дублиращия отбор наЛевски, след като играхме с тях контролна среща. Няма с какво да ни изненадат. Със сигурност ще ги победим за да зарадваме присъстващите с добра и резултатна игра”, сподели старши треньорът на Рилски спортист Адалберт Зафиров.

 

В Етрополе ще мерят сили местният Чавдар и Костинброд от едноименния град.

 

До момента отборът на Чавдар има една победа и една загуба, а гостите – две загуби, от които едната служебна. Амбициите на отбора на Чавдар са известни. Със сигурност ще запишат втора домакинска победа от началото на първенството.

 

 

На стадион „Сарая” ще се дадат среща отборите на Хебър ІІ Пазарджик и Витоша (Бистрица).

 

До момента отборът на домакините има една победа като домакини и една загуба като гости. Гостуващият тим е с нов треньор – Кристиян Узунов – и е приятната изненада в групата, след като успя в движение да сглоби добър и амбициозен състав, изграден от млади футболисти и е с пълен актив от точки от двата изиграни до момента мача, побеждавайки Рилски спортист като гост и Чавдар (Етрополе) като домакин. „Стягаме се за трета поредна победа. Имам информация за играта на домакините от изгледани видеозаписи на изиграни от тях срещи”, сподели Кристиян Узунов.

 

 

На стадион „Септември” в град Разлог ще премерят сили  местният Пирин и ЦСКА ІІ (София).

 

Отборът на домакините е с две загуби до момента като домакин и като гост, а ЦСКА има една загуба като гост и една победа като домакин. „Имам преки впечатления от играта на Пирин (Разлог). Предстои ни сериозен мач срещу добър отбор. Длъжни сме да покажем максимума от възможностите си и да се завърнем с пълен актив точки”, сподели Стамен Белчев-старши треньор на ЦСКА ІІ (София).

 

На стадион „Орчо Войвода” ще се срещнат местният Оборище и Славия ІІ (София).

 

Отборът на домакините има една победа  и една загуба като гост. Загубата на стадиона в Микрево срещу Вихрен (Сандански) даде повод на наставника на домакините да направи подробен анализ на играта на футболистите, на които бе гласувал доверие в този двубой. Със сигурност ще излезе със силно променен състав срещу дубъла на Славия (София). „Този мач ще изиграем на напълно обновения терен на стадион „Орчо Войвода”. Надявам се тези, на които ще дам шанс за игра, да се раздадат докрай на терена, и да зарадват ръководството и феновете с успешна и резултатна игра и спечелване на трите точки”, сподели Ивайло Аспарухов-наставник на Оборище (Панагюрище).

 

На стадион „Миньор” в град Перник ще спорят за победата  едноименния тим и Вихрен (Сандански).

 

До момента отборът на домакините е с две победи след като разгроми като домакин „Сливнишки герой” с 5:1, а като гост победи с 4:1 Септември ІІ (София). „Място за отстъпление няма. Отборът, който ръководя, не е за аматьорската лига и се надявам да продължи победния си ход срещу единия от кандидатите за атакуване на първото място – Вихрен (Сандански), сподели наставникът на Миньор Христо Господинов.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular