Sunday, May 19, 2024
HomeРегионПетричПочетен гражданин на Петрич седна на сватбата на Алекса и Елица от...

Почетен гражданин на Петрич седна на сватбата на Алекса и Елица от „Игри на волята“

Високата цепка на Евелина Николова покачи адреналина на тържеството

 

Бронзовата медалистка по борба от Олимпиадата в Токио и почетен гражданин на Петрич Евелина Николова бе сред специалните гости на българо-сръбска сватба.

Победителят от последния сезон на “Игри на волята” – Алекса се ожени за своята любима Деница, с която заедно участваха в четвъртия сезон на риалити формата. Двамата бяха сгодени и обещаха, че сватба ще има. Тя се случи преди броени дни в столицата, като на тържеството присъстваха българи и сърби, тъй като Алекса е родом от Белград. Заради любовта си към Елица той живее в България.

Булката бе в прелестна рокля на дизайнерката София Борисова, а самият Алекса е заложил на елегантен тъмен костюм и вратовръзка в цвят пепел от рози.

На сватбеното тържество се забелязваше силно присъствие от спортните среди, тъй като Елица Янкова и Алекса Ерски са състезатели по борба.

На официалната си страница във фейсбук Евелина Николова публикува своя снимка с младоженците.

„Елица и Алекса, една невероятна комбинация, двойка която се допълва идеално! Нека вашият семеен живот бъде безкраен меден месец, пълен със слънце, красиви дъги, изгряващи след страшните бури и необятно небе, под което да споделите заедно най-щастливите си моменти! Наздраве и честит брак!“, написа петричанката.

На сватбеното тържество Евелина събра погледите с ефектна сребриста рокля с вталена кройка по тялото и висока цепка.

RELATED ARTICLES

Most Popular