Friday, May 17, 2024
HomeРегионБлагоевградПриключва ремонта на забавачница „Ян Бибиян“ в Симитли

Приключва ремонта на забавачница „Ян Бибиян“ в Симитли

На финалната права е ремонт в Симитли, за който съобщи в края на 2023 г. народният представител Стефан Апостолов в личния си профил във фейсбук.

Депутатът Апостолов зарадва преди Коледа всички жители на Общината, че е договорил средства от МОН чрез подкрепата на Красимир Вълчев – председател на Комисията по образование и наука в Народното събрание. Средствата, които са осигурени за подмяна на стария компрометиран покрив с нов на филиал „Ян Бибиян“ на Детска градина „Радост“ и монтиране на нови LED лампи в помещенията, което ще намали разходите на детското заведение за електричество.

В петък на място във филиал „Ян Бибиян“ бяха кметът Апостол Апостолов, народният представител Стефан Апостолов, директорът на ДГ „Радост“  Виктория Янчева и представители на фирмата, изпълняваща ремонтните дейности. Те лично направиха оглед на извършената работа до момента, а именно подмяна на стария компрометиран покрив от ондумен с нов от керемиди, подмяна на челни дъски, както и всички ремонти дейности при подмяна на покрив.

Също така са боядисани всички помещения, находящи се във филиала на детската, както и подмяна на всички осветителни тела със енергоспестяващи лед лампи.

RELATED ARTICLES

Most Popular