Friday, May 17, 2024
HomeРегионКюстендилРаботнически турнир по минифутбол в Кюстендил

Работнически турнир по минифутбол в Кюстендил

Работнически турнир по минифутбол организират Регионалният съвет на КНСБ и Община Кюстендил. Той ще се проведе на 29  април 2023г.  в залата на стадион „Осогово“, като срещите започват от 9 часа.

Основната цел на турнира е да се обогати спортният живот на работниците и служителите в този период, да се разнообрази техния спортен календар, да се подобри състезателният тонус на отборите, да се популяризира и масовизира минифутболът сред работещите.

В състезанието могат да участват отбори на фирми, предприятия, институти и работнически клубове.  Отборите се състоят от 10 състезатели, треньор и ръководител. Играят се две полувремена по 20 мин. Полевите играчи са 5 + вратар. Смените са хокейни и без спиране на играта.

Право на участие имат работници и служители родени преди месец май 2005 г. Студенти, редовни ученици и състезатели, картотекирани в А и Б футболни групи, не могат да участват в турнира.

Отборите, класирали се на първите три места, ще получат купи. Ще има и индивидуални награди за най-добър играч и най-добър вратар на турнира.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular