Saturday, May 18, 2024
HomeРегионСапарева баняРемонтираният клуб на инвалидите в Сапарева баня отвори врати

Ремонтираният клуб на инвалидите в Сапарева баня отвори врати

Клубът на инвалидите в Сапарева баня отвори врати, след като на помещението бе извършен основен ремонт. По повод обновлението имаше водосвет за здраве, отслужен от отец Райко Ваклин.

Събитието уважиха досегашният кмет на общината Калин Гелев, който се кандидатира за пореден мандат, народният представител от ГЕРБ Радослава Чеканска и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ Евелина Гиздова и Гергана Лазова. Калин Гелев подари кафемашина на хората от клуба, които членуват в общинската организация на Съюза на инвалидите в България. Радослава Чеканска ги изненада с плазмен телевизор. Подарък имаше и от  братята по съдба, членуващи  в организацията, от с. Овчарци, които донесоха сервиз за кафе.

„Благодарим на всички за подаръците. Благодарим за ремонта на кмета Калин Гелев, който помагаше с материали. Благодарни сме на дарителката Райна Гавазка за мебелите и оборудването на клуба. Благодарим на помощниците на Кирил Белчински, Божидар Тодоров, Николай Динев, на майсторите Николай Джоргов и Васил Камберов, Момчил Соколов и Цветан Пеянин.

Благодарни сме и на председателката на общинската структура на Съюза на инвалидите Елена Динева, на Славка Гювийска, Росица Гинина и Илия Гелев за доставените материали“, казаха от организацията.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

RELATED ARTICLES

Most Popular