Friday, May 17, 2024
HomeСпортРилски спортист с първа победа - наложи се над Гранит

Рилски спортист с първа победа – наложи се над Гранит

Самоковските футболисти от Рилски спортист се наложиха над Гранит Владая с 2:0 в двубой от 4-ия кръг на Югозападната Трета лига. На стадион „Искър“ попаденията за селекцията на Людмил Киров отбелязаха Стефан Неделчев и Денис Бучев.
Това е първа победа за Рилецо в първенството. Рилски има 4 точки и заема 6-о място в класирането. Гранит е със същия актив.
След мача Людмил Киров сподели, че през първата част на срещата превес в играта са имали футболистите на Владая. „През второто полувреме нашият отбор игра така, както аз желая , и искам да го виждам и в следващите мачове. Първият гол Стефан Неделчев си изработи сам, а втория Денис Бучев отбеляза след избита топка от гостите. В този мач дадох възможност на тримата новопривлечени футболисти Ради Василев , Орли Старокин и Румен Гьонов. Четвъртият нов Иван Вълчанов не е готов и затова все още не го пускам в игра. Обещал съм на собственика на Рилски спортист Самоков Христо Крушарски да променя облика на игра, и ще го направя със сигурност. За мен последните пет години не е направено нищо особено в този отбор. Рилски спортист е име в Българския футбол , и аз съм играл в него, когато беше член на професионалния футбол”, допълни Людмил Киров.

Ташко СУЛЬОТОВ

 

RELATED ARTICLES

Most Popular