Tuesday, May 21, 2024
HomeРегионБанскоРотари клуб Банско-Разлог смени ръководството си

Ротари клуб Банско-Разлог смени ръководството си

В празнична атмосфера протече церемонията, с която официално беше дадено начало на новата ротарианска година в Ротари клуб Банско-Разлог, съобщиха от организацията.

Иван Прешелков, президент за 2022-2023 година, изпълни своята ротарианска мисия, реализирайки множество успешни проекти в полза на нуждаещи се не само в региона. Година на приятелство, изпълнени цели и сбъднати мечти.

Новият президент за 2023-2024 г. Александра Хаджиева пое поста със заявка за нестихващо вдъхновение, надежда за света и поредна успешна година, в която клубът ще чества 20 години от създаването си.

Щафетата беше предадена и в Ротаракт клуб Банско-Разлог. Младите приятели Костадин Дурчов, паст президент и Анна Рахова, президент за 2023-2024 г., споделиха бъдещите, планирани от клуба дейности.

Благодарим на Иван Прешелков и Костадин Дурчов за упоритата работа и всеотдайност! На Александра Хаджиева, Анна Рахова, новия борд и всички членове на клуба пожелаваме предстоящата ротарианска година да бъде здрава, успешна, изпълнена с удовлетворение, вдъхновение и надежди, превърнати в реалност, допълниха още от Ротари клуб Банско-Разлог.

RELATED ARTICLES

Most Popular