Sunday, May 19, 2024
HomeРегионКюстендилРумен Миланов: Благодарности към всички, дарили кръв за Любомир Анчев! Сега е нужен...

Румен Миланов: Благодарности към всички, дарили кръв за Любомир Анчев! Сега е нужен тромбоцитен концентрат

Бившият областен управител на Кюстендил се лекува в Национална специализирана болница за лечение на хематологични заболявания

 

Бившият областен управител на Кюстендил и директор на Спортното училище Любомир Анчев се нуждае от дарители за тромбоцитен концентрат (тромбоцитна маса). Това съобщи Румен Миланов, който осигурява транспорта от Кюстендил на всички, желаещите да помогнат на Анчев.

От името на семейството и приятелите на Любомир Анчев Миланов благодари на всички, отзовали се на молбата за помощ.

„Благодаря Ви от сърце, но от този момент са необходими дарители за тромбоцитен концентрат (тромбоцитна маса) независимо от кръвната група. Той се извлича в Национален център по трансфузионна хематология – гр. София, ул. “Братя Миладинови” 112, отдел „Кръводаряване”. Медицинските специалисти са доктор Велева или медсестра Дишева от 8 до 10 ч. – тел. за връзка с тях: 02 9210470. Трябва да уточните, че е за Любомир Йорданов Анчев”, уточни Румен Миланов. Неговият телефон е 0886467566, а за допълнителна информация, ако е необходима, търсете Даниела Николова на тел. 0883777933.

Любомир Анчев

“Всеки, който има възможност, моля нека да се отзове.

Както вече информирахме, бившият областен управител на Кюстендил и настоящ директор на Спортно училище “Васил Левски” в областния град е диагностициран с левкемия, а близки и приятели се обединиха в обща благородна кауза първо за даряване на кръв, а сега са необходими дарители за тромбоцитен концентрат (тромбоцитна маса) независимо от кръвната група.

Любомир Анчев в момента е на лечение в Национална специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания в София.

Краси Ценкова

 

RELATED ARTICLES

Most Popular