Friday, May 17, 2024
HomeРегионСамоковСедмокласникът Никола Бозов спечели конкурс за есе в Самоков

Седмокласникът Никола Бозов спечели конкурс за есе в Самоков

Наградиха отличените в конкурса за есе на тема “Спортът в моя живот” в Самоков. Той е организиран по повод Деня на народните будители от Младежкия дом и клуба по тенис на маса с президент Кирил Москов.

Преди месец бе даден старт на конкурса, в който взеха участие 19 ученици от самоковски училища във възраст от 5-и до 12-и клас. Тричленна комисия с председател гл. експерт “Връзки с обществеността” към община Самоков Веска Тодорова и членове редакторът Анна Манова и експертът в отдел “Образование” Елена Петкова определиха първите три места.

Седмокласникът Никола Бозов получи първа награда. Той е ученик в СУ “Никола Велчев”. Второ място взе Ния Малчева – шести клас от ПГ “Константин Фотинов”. Есето на Иван Зарев се нареди на трето място. Той е шестокласник в СУ “Никола Велчев”. Имаше и участие на 17-годишна ученичка от Петрич. Наградите бяха връчени от писателката Павлина Павлова, която преди това представи своето творчество, и зам.-кмета Люба Кленова.

Уредникът на Младежкия дом Л. Щъркелова получи книга от авторката, както и грамота за принос в дейността на клуба по стрелба, връчена й от секретаря на клуба Димчо Петров.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular