Saturday, May 18, 2024
HomeРегионДупницаСтрахотна новина! Марек се изправя срещу Лудогорец в контролен мач

Страхотна новина! Марек се изправя срещу Лудогорец в контролен мач

Шампионът в Трета Югозападна лига излиза в контролен мач срещу шампиона на България!

Първенецът на Югозападната Трета лига Марек ще срещне шампиона на България Лудогорец в контролна среща. Проверката ще се състои на 22 юни от 18 ч. в Банско. Това съобщиха от “Втора лига – новини и анализи – фен страница”.
Разградчани с всичките си звезди ще са на лагер там. От ръководството на българския шампион са потърсили колегите си от Марек за договарянето на този спаринг. От „Бончук“ естествено са приели да изиграят престижната контрола.
Дупнишкият тим има уредени проверки още с отбор от Израел, с Локомотив (Сф), с тима на играчите без договори, с дубъла на ЦСКА 1948 и със Септември (Сф). В процес на уточняване е и контрола с елитния Арда.

За „Вяра“ информацията потвърди изпълнителният директор на Лудогорец Георги Караманджуков. От 16 до 26 юни ще бъдем на контролен лагер в Банско. Договорени са два мача – единият е с Марек (Дупница), а вторият – с Локомотив (Пловдив), обясни Караманджуков.

Президентът на Марек Васил Василев коментира, че главната заслуга за тази контрола е на бившия старши треньор на отбора от Дупница Васил Павлов, който поддържа тесни контакти с Георги Караманджуков. „Не се отказва на отбор като Лудогорец, който е 12 пъти поред шампион на България и с име в европейските терени като участник за Лига Европа и Шампионска лига“, не скри задоволството си Василев. Президентът на Марек съобщи, че в момента на проби в Дупница са двама футболист от Витоша (Бистрица) и един от дублиращия отбор на Левски (София).

Председателят на фен клуба на Марек Веселин Дангов бе изключително щастлив от новината за предстоящия контролен мач с шампиона на България. „Всички ние сме доволни от оценката, която се дава на Марек като член на Втора лига и разбира се, ще създадем необходимата организация, за да подкрепим нашите момчета в Банско. За нас е чест!“, заяви Дангов.

 

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular