Wednesday, May 22, 2024
HomeРегионРазлогСъветниците в Разлог се разпределиха в комисии

Съветниците в Разлог се разпределиха в комисии

Клетва положиха Атанасия Спасова и Мария Пандева

По време на извънредно заседание Общински съвет-Разлог приветства двама новоизбрани общински съветници и пpие състав на своите постоянни комисии.

Клетва като общински съветници положиха Атанасия Спасова и Мария Пандева, които бяха приветствани от председателя на ОбСадв. Иван Димитров с китка здравец за късмет и успехи. Спасова и Пандева заеха местата на новите зам.-кметове Костова и Зайков.

Съветниците избраха състав на комисиите по “Бюджет, финанси, икономика, нормативна уредба, приватизация и следприватизационен контрол”, “Местно самоуправление, законността, обществения ред и контрол по дейността на местната администрация и евроинтеграция”, “Устройство на територията, благоустрояването, комуналните дейности, земеделието, горите, водите и екологията”, “Социални дейности, здравеопазване, социални грижи, образование, култура, вероизповедания, спорт и работа с младежта”, “Противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество”, “Бюджет, финанси, икономика, нормативна уредба, приватизация и следприватизационен контрол”.

Местният парламент определи нов състав на комисията по подбор и разпределяне на средствата на „Фонд за подпомагане лечението на жители на община Разлог – Росен Коцаков“, в лицето на съветниците д-р Е. Тончев, д-р Р.Тумбев,  Г.Фарфарова, както и Тодор Дамянов и Борислава Коцакова.

Общинският съвет прие молбата за напускане на длъжността управител на “Баня и Перални” ЕООД от страна на Николай Ушев, които положи клетва като кмет на с. Баня. Временно управлението на дружеството се поема от Даниела Попова-Барякова (дългогодишен счетоводител на “Баня и Перални“).

RELATED ARTICLES

Most Popular