Saturday, May 18, 2024
HomeРегионДупницаТърсят доставчикна оборудване за общинската болница в Дупница

Търсят доставчикна оборудване за общинската болница в Дупница

Доставят оборудване за МБАЛ „Свети Иван Рилски“ ЕООД в Дупница. Лечебното заведение обяви обществена поръчка, с която търси доставчик. Избраната фирма трябва да осигури 46 болнични механични легла, 4 реанимационни електрически легла и 48 болнични  шкафчета.

С изпълнителя ще бъде сключен договор за период от 12 месеца, като изпълнението ще се осъществява след писмена заявка от здравното заведение, посочва се в документацията. Срокът за доставка на оборудването е по предложение на участника в процедурата в календарни дни, не по-дълъг от 20  календарни дни, считано от подаване на писмена заявка. Лечебното заведение няма задължение за закупуването на медицинското оборудване, предмет на процедурата.
Срокът за реакция при повреда е по предложение на участника в часове, не по-дълъг от 24 часа от получаване на уведомление от страна на болницата. Участникът следва да предложи гаранционно обслужване на медицинското оборудване. Гаранционният срок е по предложение на участника, в месеци, като не може да бъде по-кратък от 12 месеца, считано от датата на приемо-предавателния протокол за извършена доставка и монтаж.
Поръчката е с прогнозна стойност 67 000 лв. (без ДДС).

Крайният срок за подаване на оферти или заявления за участие е 21 ноември.

RELATED ARTICLES

Most Popular