Saturday, May 18, 2024
HomeРегионДупница(ВИДЕО) Уникална покана за абитуриентската отправиха ХII „б” към своята класна Юлия...

(ВИДЕО) Уникална покана за абитуриентската отправиха ХII „б” към своята класна Юлия Портарска

Неразделният клас впечатли цял квартал с флашмоб, песни и хора

Впечатляваща покана за абитуриентския бал отправиха към класния си ръководител Юлия Портарска учениците от ХII „б”, на ПГ „Христо Ботев” в Дупница.

Навръх рождения й ден, госпожа Портарска бе приятно сюрпризирана с уникален купон пред вратите на собствения й дом. Нищо неподозиращата преподавателка по английски език е била все още навън по задачи, когато прибирайки се заварва в междублоковото пространство истински флашмоб. Събрани в кръг и с високо вдигната двуметрова покана, неразделният клас я посреща с надпис: „Ще дойдете ли с нас на бала?”. Възможните очаквани отговори от Юлия Портарска са два – „Да, разбира се” и „Нямам избор”, с предварително поставена отметка върху първия вариант. Филоложката получи изключително трогателен подарък с послание за обич и благодарност.

„Беше страхотна радост и еуфория. Радвахме и за децата, и за Юлето. А още повече се развълнувахме, когато извадиха тонколона, хванаха се за ръце и всички заедно извиха кръшно българско хоро. Цветни фойерверки изпъстриха небето. Беше впечатляващо…”, разказаха съседи, които изпратиха свои кадри от милото тържество.

Момичетата и момчетата от ХII „б” успяха да трогнат до сълзи своята класна ръководителка, която със сигурност ще помни не само тяхната изненада, но и всички онези прекрасни моменти, с които ще останат свързвани завинаги.

RELATED ARTICLES

4 COMMENTS

  1. Браво на 12″б”клас на Профилирана Гиназия” Христо Ботев”! Вие трогнахте, не само Вашата класна, но и всички наши съграждани, мили ученици! Доказахте, че има и положителни емоции в любимата ни Гимназия! Г-жа Цанова, бивш учител по биология!

Comments are closed.

Most Popular