Tuesday, May 14, 2024
HomeСкоростиФен на Alfa Romeo направи единствената в света Brera с четири врати

Фен на Alfa Romeo направи единствената в света Brera с четири врати

За основа на проекта е използвана 159

Често ви показваме различни виртуални проекти, които комбинират два напълно различни автомобили или пък представят модификации на коли, които едва ли някой някога би имал смелостта да направи. Този път, обаче, ще ви разкажем за реален проект на базата на Alfa Romeo 159, който е направен от фен на марката от Южна Африка, който споделя прогреса си в своя Instagram акаунт.

Колата, която виждате на снимките е единствена по рода си и ни представя как изглежда красивата Brera на Alfa Romeo, но с четири врати (или 5 ако броите и багажника). Както вече споменахме, за основа е използван седанът на марката със същите корени, а за донор е използвана задницата на Brera.

Както и при нашите проекти, всичко е започнало с виртуален проект и внимателно изследване на линиите на колата. След това започнала и същинската част на проекта, където собственикът успял да намери Alfa Romeo 159 в най-мощната версия с 3.2-клитров шестак, 260 конски сили и 4х4, както и ударена отпред Brera, която послужила за донор на задницата.

Крайният резултат както може да видите е впечатляващ, а собственикът на колата казва, че му остават само още няколко довършителни елемента, за да е изцяло завършена колата. Най-трудно за намиране се оказва задното стъкло, което е и най-голямото липсващо парче от пъзела./ fakti.bg

 

RELATED ARTICLES

Most Popular