Saturday, May 18, 2024
HomeСпортФутболистите на Сандански се стягат за 3 мача в една седмица

Футболистите на Сандански се стягат за 3 мача в една седмица

  • Изпълнителният директор Георги Бачев и треньорът на вратарите Иван Христов са се включили в първия семестър за получаване на лиценз С

 

3 мача за една седмица имат в програмата си футболистите на „Вихрен” (Сандански). Те ще излязат срещу „Рилски спортист” (Самоков), дупнишкия „Марек” и „Пирин” (Разлог). Независимо от всичко се очаква санданските футболисти да изиграят на ниво и трите срещи, след като направиха стабилна зимна подготовка, убедени са в щаба на „Вихрен”.
Играчите от мъжкия отбор се готвят на пълни обороти под ръководството на старши треньора Здравко Лазаров на спортния комплекс в курортния град. Атанас Чепилов и Димитър Петков-Макето също са на линия след излекувани травми. По всяка вероятност те ще попаднат в сметките за мача срещу „Рилски спортист” (Самоков).
Изтече информация, че изпълнителният директор на клуба Георги Бачев и треньорът на вратарите Иван Христов са се включили успешно в първия семестър за получаване на лиценз С. Очаква се окончателно и двамата да се сдобият с документ, след като преминат успешно и втория семестър от 11 до 16 март в София.

RELATED ARTICLES

Most Popular