Friday, May 17, 2024
HomeСпортФутболистите от Говедарци се закотвиха на върха с нова победа, долнобанци разгромиха...

Футболистите от Говедарци се закотвиха на върха с нова победа, долнобанци разгромиха „Звездец” с 6:0

Футболистите от самоковското село Говедарци постигнаха поредна победа в първенството в Софийската ОФГ – Изток. В момента те са временният водач в класирането и гостувайки на тима на “Спортист” от Нови хан, спечелиха с 2:0.

Отлично съдийстване на бригадата от Самоков с главен съдия Христо Марков

По този начин останаха на върха в четвъртия ешелон с актив от 19 точки и голова разлика 11:1. В следващия девети кръг говедарчани посрещат на своя стадион “Мальовица” преследвача в класирането – отбора на ОФК „Елин Пелин”. Футболистите от Шоплука запазиха второто си място, след като победиха с 2:1 отбора на “Мътивир” от Ихтиман и имат 18 точки и голова разлика 12:1. Трети в подреждането остана тимът на “Бенковски” от град Костенец с 15 точки и 16:3 голова разлика, след като служебно спечели с 3:0 поради неявяване на отбора от Пирдоп. В следващия девети кръг костенчани гостуват на съседите от “Мътивир” (Ихтиман).

Голмайстори за Долна баня – Стоян Лазаров – два, Илиян Свиленов, Георги Стойнов – два, и Кристиан Иванов

Напълно променен и неузнаваем бе отборът на “Левски – 2007” (Долна баня) в този осми кръг от първенството, когато на своя стадион на новия спортен комплекс в рилския град буквално разгромиха гостите от “Звездец” от Горна Малина с 6:0. Голмайстори за „сините” на два пъти бяха Стоян Лазаров и Георги Стойнов, с по един гол пък се отчетоха Илиан Свиленов и Кристиан Иванов. Отборът на “Левски – 2007” вече дръпна на 5 точки, но все още е сред последните в класирането с отрицателна голова разлика 9:11. „Сините” по програма ще гостуват на Мирково в следващия кръг.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular