Sunday, May 19, 2024
HomeРегионДупницаЦСРИД в Дупница отново отвори великденски базар

ЦСРИД в Дупница отново отвори великденски базар

Благотворителен великденски базар отвориха по традиция за поредна година работещите в Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца (ЦСРИД) в Дупница. Акцията започна на 7 април, като щандът отново е разположен в близост до входа на общината. Оттам желаещите могат да закупят красиви украшения, свързани с празника. Събраните средства ще бъдат разходвани за честванията на 20-ия юбилей на центъра.

„Екипът от специалисти изработи уникални изделия за предстоящия християнски празник – украсени в пъстри цветове, декорирани и аранжирани с много вкус сувенири.

Ако се чудите какъв оригинален подарък да направите за Великден, може да разгледате част от идеите във фейсбук страницата на ЦСРИД. Една чудесна възможност да зарадвате близки и приятели и да ни подкрепите.

Базарът ще се състои от 07.04.2023 г. (петък) до 12.04.2023 г. (сряда) на площад ,,Свобода“ в часовете от 10.30 до 15.30 часа до административната сграда на Община Дупница.

Това е част от поредица събития, свързани с честването на 20 -годишнината от създаването на ЦСРИД. Финалът на честванията ще бъде през м. октомври”, каза директорът на ЦСРИД Евелина Карабельова.

RELATED ARTICLES

Most Popular