Sunday, May 19, 2024
HomeРегионКюстендилШампионката Евелина Николова гостува на Спортното училище в Кюстендил за старта на...

Шампионката Евелина Николова гостува на Спортното училище в Кюстендил за старта на учебната година

Спортното училище “Васил Левски” в град Кюстендил по традиция откри новата учебна година на 1 септември. Гости на тържеството бяха двамата заместник областни управители Йордан Гогев и инж. Георги Илинов. В двора на Спортното училище се събраха десетки ученици, преподаватели и родители, за да дадат заедно старт на новата учебна 2021/2022 година. На празника присъства също и Евелина Николова – бронзов медалист по борба от Летните олимпийски игри в Токио.

С поздрав към възпитаниците на Спортното училище се обърна зам. областният управител Йордан Гогев, който им пожела една успешна и ползотворна нова учебна година. Директорът на учебното заведение Невина Къралиева също поздрави присъстващите и отбеляза, че успехите, които е имало училището, спортните постижения на неговите възпитаници, са на една голяма висота. “Нашите деца съчетават спорт, учение, тренировки и състезания”, посочи Къралиева.

Програмата по откриване на новата учебна година продължи с демонстрации от страна на учениците по карате, художествена гимнастика и футбол.

RELATED ARTICLES

Most Popular