Sunday, May 19, 2024
HomeРегионДупницаШампионът по таекуондо Митко Джорджев вече е бакалавър

Шампионът по таекуондо Митко Джорджев вече е бакалавър

Златното момче черпи за два празника! Отбелязва своето дипломиране и Денят на Дупница

Шампионът по таекуондо от Дупница Митко Джорджев получи своята диплома за бакалавър от треньорския факултет на НСА. Това стана на специалната дата 19 октомври, когато неговият роден град чества своя празник.

Снимка – НСА
С брат си Александър Джорджев, който също е изявен спортист. Снимка – Facebook

В официална церемония, с участието на цялото академично ръководство, абсолвентите на Национална спортна академия „Васил Левски“ получиха дипломите си за завършена образователно-квалификационна степен „бакалавър“.
„Днес вие се присъединявате към 50-те хиляди възпитаници на НСА и се отправяте към успешна кариера, подготвени да се справите с предизвикателствата, които ви предстоят“, заяви ректорът на Академията проф. Николай Изов в приветствието си. Той поздрави абсолвентите за личните им постижения в обучението и спорта, пожела им успех и ги посъветва да надградят познанията и уменията си чрез магистърските програми на НСА. Ректорът изрази признателност и към семействата на дипломантите за оказаната от тях подкрепа в годините на следване.

Снимка – НСА

Във финала на церемонията академичното ръководство изпрати абсолвентите с традиционното хвърляне на шапките под камбанния звън на „Многая лета“ и с пожелания да вървят по пътя към мечтаната професионална кариера, отстоявайки целите си.

В социалната мрежа Facebook, където Митко Джорджев публикува снимка от дипломирането си, заваляха стотици честитки и пожелания за един от най-харесваните и авторитетни спортисти в град Дупница.

Снимка – Facebook

Сред първите, които го поздравиха, бяха и неговите родители. „Помни миналото, живей в настоящето и очаквай бъдещето! Нека твоето завършване да бъде само началото на един живот, изпълнен с успехи за теб! Аз съм толкова горд от постиженията ти и ти желая да продължиш успеха си!“, написа Иван Джорджев. „Поздрави, мило мое, смело и упорито момче. Гордея се с теб!“, не скри радостта си Мирослава Джорджева.

RELATED ARTICLES

Most Popular