Saturday, May 18, 2024
HomeСкоростиШкода потъна близо до оживен плаж в Гърция

Шкода потъна близо до оживен плаж в Гърция

Собственик на Skoda Karoq определено ще запомни изминалата седмица, след като колата му се озова в морето. Инцидентът е станал в петък на остров Егина, близо до Атина, а видео от инцидента набира популярност с пълна сила в TikTok. Кадрите заснемат пълния процес на спасяването на колата в който участват лодка и над 10 човека.

Всичко започва близо до пристанището, където колата била паркирана, вероятно без включена скорост. По информация от властите, кросоувърът неочаквано тръгнал към водата и се озовал изцяло в нея само секунди по-късно. Собственикът реагирал бързо и намерил лодка с която да издърпат Skoda-та до по-плитката част, където група от над 10 човека я издърпва окончателно до брега.

За радост, няма пострадали хора и колата е изтеглена преди да потъне напълно, а от местните власти казват, че няма опасност за водата в района. Не е ясно какво се е случило с Skoda-та и какво е нейното състояние, но предполагаме, че солената вода не се е разбрала добре с всичката електроника и двигателя./ fakti.bg

 

RELATED ARTICLES

Most Popular