Saturday, May 18, 2024
HomeРегионБлагоевградШокиращ обрат! Самоубийство ли е случаят с обезглавения труп в Стара Кресна?

Шокиращ обрат! Самоубийство ли е случаят с обезглавения труп в Стара Кресна?

Невероятен обрат може да претърпи разследването за открития мъртъв мъж край Стара Кресна. След като прокуратурата съобщи, че работи по жестоко убийство, последните данни сочат, че се касае за самоубийство, съобщава bTV.
Мъжът е обявен за издирване на 2 декември по молба от баща му.
По данни на телевизията мъжът бил затънал в дългове, като преди това е имал дребен бизнес и това го е подтикнало към крайното решение.
Според последните предположения по случая мъжът сам сложил остро въже за шията си и го завързал за стълб. След това се засилил с колата и се хвърлил в дерето. Опитни криминалисти твърдят, че досега не са срещали случай на толкова зловещо самоубийство. Всички тези твърдения обаче са в сферата на предположенията, тъй като случаят е много заплетен и сложен. Какво точно се е случило, трябва да каже официалното разследване.
Припомняме, тялото бе намерено от ловджии. „В събота около 16,00 ч. с кмета на селото бяхме излезли, за да търсим следи от диви прасета. Кучето се насочи към дерето с колата. Слязох до нея и видях, че има труп. На излизане, на около 30 метра над колата, намерихме човешка глава. По всичко изглежда, че колата е била там от около месец”, разказа Милчо Щерев пред Нова телевизия.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular