Валери Симеонов имал любовни афери с Албена Вулева, Калина Крумова, Ризова и др.

Валери Симеонов е имал близо едногодишна страстна любовна афера със скандалната водеща на предаването „Скандално жълто“ по СКАТ ТВ Албена Вулева, разказаха пред медията ни бивши служители на телевизията от Бургас.

Според тях аферата между настоящия вицепремиер и тунингованата блондинка с руско семе била изпълнена с много бурни ласки и няколко луди скандала.

„Валери уволни Албена, защото полудя от ревност, когато тя се снима гола във фотосесия за списание „Плейбой“ пред парламента“, разказва източника ни. По думите му първия път, когато лудата ревност хванала за гушата Симеонов била в момента когато Вулева сложила лицето си на серия от билборди из страната без да го уведоми.

След уволнението на Вулева от “СКАТ” водещата изчезна безследно за дълъг период от време, като дори и не вдигаше телефона си. Тогава това само подхрани слуховете, че телевизионерката всъщност страда за раздялата си със Симеонов и затова избягва публичното и медийно влияние.

„Представяте ли си ако Симеонов бе станал зет на Захажаева?! Сигурно щяха да си скубят косите всяка сутрин!“, коментират през смях журналисти.

Всъщност Валери Симоенов твърдо предпочита да вкарва в леглото си основно журналистки.

Според разкази на негови подчинени през годините, не една или две са минали през кревата на настървеното вице. Такъв е случая и с друга бивша служителка от СКАТ, а после депутат, Калина Крумова. Крумова, която дълги години бе говорителка и водеща в телевизията на „родния Берлускони от Долен Чифлик“ също е спрягана за дългогодишна негова метреса. Според различни материали в интернет Крумова дори била бременна и направила аборт от Симеонов, докато все още била съвсем малка, току-що завършила училище абитуриентка.

„Калина и Валери имаха дълга връзка, колкото и да се правят на три и половина и да отричат. Тя му беше гадже до влизането й в парламента. Именно той настояваше Калина да бъде в листите за депутат и нареди на Волен Сидеров да я нареди на избираемо място в листите в Бургас“, спомнят си приятели на Крумова. След скандала между Валери и Волен, Калинка тутакси се отрекла от бургаския си покровител и минала в отбора на Сидеров.

Може би обаче най-известна от всичките сексуални победи на Симеонов остава водещата на предаването „Лице в лице“ Цветанка Ризова. Преди малко повече от година вестник „Уикенд“ пръв намекна за горещата любовна схватка между Симеонов и Ризова. По това време вестникът съобщи още, че Ризова е в процес на развод със съпруга си Анатоли и затова се е отдала на ласките на известния политик. Аферата между двамата обаче се оказа краткотрайна и скоро любовта бързо загасна.

Официално Симеонов отдавна се води за вдовец, след като през 2006 година почива съпругата му Катя Георгиева Симеонова, от която вицепремиера има 2 деца – дъщеря му Катерина Симеонова и сина му Даниел Симеонов. Нека припомним, че преди няколко месеца Даниел Симеонов взриви фейсбук след като написа, че баща му го наричал „лайно“. По-голямата му сестра пък е един от официалните собственици на някои от фирмите на Симеонов. Тя е на 32 години и минава за „любимката на тати“.

Според публикации в медиите и клюки в кулоарите на парламента в момента леглото на Симеонов се топли от поредната негова подчинена в НФСБ. Става дума за блондинаката с която наскоро Валери Симеонов бе заснет да спи гушнат по време на полет на WIZZAIR към Рим. / Български Журналъ

Източник: alarmanews.com