Saturday, May 18, 2024
HomeНовини20-годишна жена беше убита, заради връзка с арабин

20-годишна жена беше убита, заради връзка с арабин

Двама мъже са арестувани от британската полиция

 

20-годишна индийка беше отвлечена, изнасилена и убита в британската столица Лондон, съобщи „Индипендънт“. Двама души са задържани.

Селин Дохран от индийско мюсюлманско семейство е родена на Острова и е отраснала в южната част на Лондон. Според службите е била убита, защото имала връзка с арабин.

Прокуратурата обяви, че 33-годишният Муджахид Аршид е арестуван и обвинен в бруталното убийство. Задържан е още един мъж. Властите водят разследване каква връзка са имали с младата жена.

Първоначалната информация показва, че е извършено „убийство на честта“, защото Селин Дохран имала връзка с арабин. Друга жена също е била отвлечена и насилена, но успяла да се измъкне от дома на нападателите. Тя подала сигнал в полицията.

Семейството на убитото момиче е съкрушено. Нейните близки споделят, че е била изключително талантлива девойка, която е имала светло бъдеще. През последните години се е занимавала с гримьорство.

Селин Дохран е имала много последователи в социалните мрежи и е давала козметични съвети. Разследването по случая тече, а на задържаните са им повдигнати обвинения.

RELATED ARTICLES

Most Popular