Saturday, May 18, 2024
HomeРегионДупница22-годишната Александрина Иванова от Дупница в шоуто „Стани богат”: Слънцето изгрява от...

22-годишната Александрина Иванова от Дупница в шоуто „Стани богат”: Слънцето изгрява от запад, Анкара е в Гърция

Дупничанката изпя част от песен на Бионсе, за да се разтовари от напрежението

Новото телевизионно шоу “Стани богат” направи едно от най-запомнящите се издания. Това стана, след като на стола на богатството седна 22-годишната Александрина Иванова от Дупница. Младата дама взриви публиката в залата и пред малкия екран със своите разсъждения. Затрудненията на брюнетката започнаха след въпросите за втората сигурна сума от 2500 лева. „В коя от столиците слънцето изгрява най-рано?”, попита Билалов и даде 4 възможности за отговор – Анкара (Турция), Тбилиси (Грузия), Душанбе (Таджикистан) и Техеран (Иран). По време на разсъжденията си младата дама стигна до извода, че слънцето изгрява от изток и че Анкара е в Гърция. В опит да й помогне водещият Михаил Билалов реши да я насочи с въпроса “Откъде изгрява слънцето”, което обаче още повече обърка състезателката. Тя обяви, че понеже е чувала за “западно сияние”, би трябвало слънцето да изгрява от запад. В крайна сметка с помощта на публиката тя даде верния отговор, но Билалов явно беше решил да й даде урок по география, с което съвсем смути и без това обърканата състезателка и тя заяви, че Анкара е в Гърция.
Сигурна съм, че знам откъде изгрява слънцето, просто не мога да се сетя в момента“, каза дупничанката. Благодарение на публиката тя успя да стигне до въпроса за 5000 лева, който обаче я препъна. За да се разтовари от напрежението, тя изпя част от песен на Бионсе. Според нея „изкуствен интелект” е нашумял проблем в България – „да се назначават студенти със солидно заплащане без познания”. „Това ли е изкуствен интелект?”, неосъзнаващо запита Билалов. „Не съвсем. Изкуственият интелект е човек, който парадира с интелект, а всъщност не е чак толкова…”, поразсъждава на глас Александрина. По-късно тя се поправи и обяви „изкуствен интелект” за голяма организация.

Видео гледайте тук:

https://video.bnt.bg/bg/a/stani-bogat-10042018

RELATED ARTICLES

3 COMMENTS

  1. Естествен ход на събитията . Това ви чака в България – тъпири и продавачи на дрога . Не зная този кошмарен план на кого принадлежи , но е видимо ,че е планирано . Буквални идиоти са с висше образование , прикрепят се към някаква партия и хоп … , ето ти политик ,управляващ – леле , ужас ! Спирам до тук !

Comments are closed.

Most Popular