30 кг торта подариха за имения ден на Цв. Цветанов на Рупите, зам.-председателят на ГЕРБ празнува имения си ден с кметовете Бръчков, Котев, Церовска…

 

Засадиха се над 40 дръвчета зад храма на пророчицата Ванга, откриха и дарена от партията беседка

 

30-килограмова торта подариха на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов младежите от партията в Петрич.

Цветанов посрещна имения си ден в местността Рупите заедно с кметовете Димитър Бръчков, Кирил Котев на Сандански, Вяра Церовска на Перник, която пристигна със заместника си Денислав Захариев, Красимир Герчев на Разлог. Към празнуващите се присъедини и зам.-министър Александър Манолев от Сандански. Цветанов се включи и в 10-ата юбилейна инициатива „Да пуснем корени в България”, като бяха засадени 40 дръвчета зад храма на пророчицата Ванга. Цветанов запали и свещ за здраве в храма.

„Много е важно, когато една партийна инициатива се превръща в обществено събитие и има обществена полза. Хубаво е как това събитие дава възможност на младите хора да създават приятелства. Това е доказателство, че ще бъдем заедно в добри и трудни моменти.

ГЕРБ е осигурила финансиране и е дарена беседка, която вече е монтирана в парка, за да се чувстват хората уютно и удобно по повод Цветница и предстоящите великденски празници. По случай имения ми ден младежите от ГЕРБ-Благоевград ме зарадваха с торта със снимки от предишни мои участия в инициативата”, обясни Цветанов. Той коментира и актуалната политическа обстановка с думите: „Разбира се, че трябва да поддържаме добри отношения с Русия.

Днес живеем в напрегнати времена, но аз вярвам, че разумът ще надделее. Мирът и спокойствието са гаранция за просперитет, но за целта трябва да спазваме демократичните ценности и да зачитаме суверенитета на всяка държава. БСП водят антиевропейска политика, която има за цел да изтика България извън евроатлантическата общност. За разлика от тях аз ще продължа да защитавам евроатлантическите ценности, каквото и да ми коства това”, каза още Цветанов.