Светът на Мили: Позитивна енергия и каузи

Здравейте, приятели, и добре дошли в рубриката „Светът на Мили”. В предишната тема „Здраве и красота” писах за вредната храна, за ползите от алоето и с какво да заредим хладилника, за да се чувстваме здрави и енергични. Също така там има интересно 30-дневно предизвикателство. Ако сте я пропуснали, можете да я намерите в сайта на вестник „Вяра” – www.viaranews.com, в категория „Общество”.

За днес също съм ви подготвила много интересна и полезна тема, която ще ви накара да се усмихнете широко. Ще си говорим за позитивна енергия, как да я предизвикаме в нашия живот и чрез какви действия може да се обгърнем с енергиен щит. Да започваме.

Както сте забелязали, пиша статиите си под формата да едно „приключение”. Започваме пътешествието със заглавието и го завършваме с изключителен, позитивен край. След това дочувам от прекрасни хора как споделят помежду си прочетеното и че това ги кара да изживяват прекрасни чувства. Това ме прави много щастлива и ме кара да ви изпращам позитивна енергия. Зареждам ви с нея, защото позитивната енергия се предава. Но искам да ви споделя от опит, че трябва да се отървете от три лоши навика:

  • Негативни мисли;
  • Токсични приятели;
  • Бездействие.

Това са главните спирачки, които пречат на Вселената и позитивната енергия да почукат на вашите врати. Ако се чудите защо постоянно ви се случват лоши неща, особено когато си казвате: „Няма накъде да стане по-зле” – отговорът е – идва от вашето черногледство.

Съвет: Спрете се с тези лоши мисли! 95% от населението е в депресия. Искам да ви споделя, че нито психолог, нито психотерапевт може да ви помогне. Това са вашите мисли, които само ВИЕ можете да ги контролирате! Вие сте ги допуснали във вашите глави и само ВИЕ можете да ги изгоните. И при това ЗАВИНАГИ!

Отървете се от „токсичните” приятели. Също така още ги наричам „енергийни” вампири. Те изсмукват енергията ви, като ви говорят за лоши неща. Разбира се, ако имат нужда от помощ, винаги помагайте, но стойте надалеч от тях. Те не мислят за развитие, те не искат да излизат от зоната си на комфорт. За тях всичко е измама, корупция, изневяра, драма и сълзи. Те търсят вашето съжаление, а не помощ.

И моето „любимо” бездействие! Нали знаете, че ако не станете от любимото и удобно легло, няма да повишите заплатата си, нито пък ще подобрите фигурата си? Единственото полезно нещо, което можете да направите, докато си лежите, е да изпратите DMS на 17 777 за някой болен човек, който има спешна нужда от скъпа операция.

Наистина, вземете се в ръце и спрете да бездействате. Защото това ви довежда до негативните мисли.

И така. След като загърбихте негативните мисли, токсичните приятели и бездействието, време е за усмивки, позитивизъм, сбъднати мечти и хубава карма. Чувате ли? Те чукат на вратата. Бързо да им отворим, за да ги приветстваме!

Ура! Добре дошли, позитивна енергия, късмет, здраве и щастие, любов  и богатство в нашия живот!

Щастливи ли сте, драги читатели? Трябва да бъдете, защото сега ще ви разкрия тайната на това как да задържите за постоянно всички прекрасни неща в живота си, които чувате да ви пожелават на рождените дни.

  • Бъдете позитивни всеки ден. Започнете деня с усмивка, благодарност и вашите желания. Така изпращате позитивни вибрации към Вселената. И забележете, че наистина денят ще ви бъде прекрасен. Опитайте.
  • Късметът винаги е бил с вас. Ако досега не сте го забелязали, това е, защото сте бездействали. Замислете се върху този цитат „Животът е 90% действия и 10% късмет”.

Няма такова нещо като „Аз нямам късмет”. ИМАШ!

  • За здравето писах в предишната рубрика. Както ви казах в началото на днешната статия, можете да я откриете в категория „Общество”.
  • Щастие. За мен знаете ли какво е? Щастие е да бъдеш здрав, да помагаш, да работиш това, което ти доставя удоволствие, да имаш приятели, да обичаш и да бъдеш обичан.
  • Любовта не е само да имаш партньор. А като цяло сърцето ти да е отворено към света с любов. Любов към децата, животните, възрастните хора. Една доза любов с помощта на прегръдка и думите „Щом аз съм до теб, значи всичко е наред”, може от най-отчаяния човек да се превърне за секунди в щастлив. Изпълнен с надежда. И всичко това благодарение на теб!
  • И богатството. Всеки иска да е богат. Но колко от вас предприемат мерки, за да подобрят финансовите приходи? Знаете ли, че Вселената НЕ обича алчните? Рано или късно алчните ги сполетяват бедствия. Защо? Защото те мислят само за себе си и не делят с никого. Те НЕ даряват, НЕ помагат. Не бъдете като тях! Лично аз имам за цел всеки месец да дарявам пари за животни, бедни и болни хора.

Вие кога за последно дарихте? Помислете си.

И искам да приключа с това, че всеки получава това, което си е заслужил. Вселената обича всеки един от вас и иска да получите най-доброто. Но тя иска и да се промените. Към по-добро. Представете си тази статия да достигне до всеки българин? И да му повлияе положително. Представете си  всички да станем добри, да си помагаме, уважаваме и обичаме? Ще бъде страхотно! Това мое желание вече съм го изрекла на глас, за да бъда чута от могъщите сили, а именно Бог, Вселената, Енергията и Кармата. Искам както аз, така и вие да живеете щастливо. Защото животът не е в това да правиш другите щастливи. В живота трябва да споделяш своето щастие с другите.

Благодаря ви с цялото си сърце, че отново отделихте от скъпоценното си време, за да прочетете моята статия.

Пазете се, об (Л) ичайте се!

Ваша Мили
Инстаграм:millygatseva
Mail:milly38@mail.bg