Бъдещият младоженец и управник на Баланово Явор Митов поведе хорото на събора в Яхиново, стотиците гости излапаха 3000 кюфтета и кебапчета

Явор Митов с нежната си половинка Гери

Бизнесмените Райчо Биволев и Александър Палчев от Дупница също се веселиха на празника, търговецът Васил Николов си тръгна с пълни джобове – продаде всички знаменца

Кметицата на Яхиново Софка Скоклева отстъпи на колегата си от Баланово Явор Митов да поведе хорото за празника на селото й, след като стана ясно, че стяга тежка сватба.

Младите майки от Яхиново Ваня Иванова и Ани Душанова с бебето Сия.
Яхинската кметица Силвия Скоклева грееше за празника в шик тоалет.

Митов е известен в Дупнишко като науморим игрохорец, той чака наследник от секретарката си Гери. На празника бе поставен истински рекорд – местните и гостите излапаха над 3000 кебапчета и кюфтета. Кметицата Софка Скоклева не спираше да се поздравява с хората и да дирижира организацията на празника.

Васил Николов е доволен от оборота.
Приятелките танцьорки от „Божи дар” Весела Донева и Миглена Декина

Тя посрещна десетки гости, както и колегите си от дупнишките села. Бизнесмените Райчо Биволев и Александър Палчев от Дупница също се веселиха на празника. Търговците на събора останаха също  доволни от оборота, Васил Николов например продаде десетки трибагреници.