„Беласица” излиза с променен състав срещу „Банско” за купа АФЛ

Иван Златински

 

Мъжкият отбор на ОФК „Беласица” е с два тежки мача през настоящата седмица. В сряда, 12 септември от 17 часа на стадиона в село Коларово ще бъде домакин на отбора на Банско в мач за купата на АФЛ.

„Ще дам шанс на футболистите, играли по-малко до момента поради различни причини. Със сигурност в групата за мача срещу „Банско” в сряда ще попадне централният защитник Любомир Граминов, чието наказание от мача срещу „Септември” (Симитли) изтече. Милчо Макенджиев, който също не игра заради травма в изминалата събота срещу „Марек”, ще попадне сред 18-те. Отсъствалият дълго време заради операция и възстановяване Благовест Таушанов също ще вземе участие в мача срещу отбора на „Банско”. Предстои ни много тежък мач срещу отбор, който през изминалото първенство се подвизаваше във втора професионална лига и в момента е в челото на таблицата на ЮЗ трета лига. Този мач ще бъде без напрежение и ако сме по-добри на терена, ще победим”, сподели старши треньорът на „Беласица” Иван Златински.

В събота, 16 септември, мъжкият отбор на ОФК „Беласица” ще приеме отново в село Коларово „Сливнишки герой” от в мач за първенството на трета лига.

Вероятен състав: Кирил Георгиев, Чаров, Граминов, Стоилов, Шамкалов, Марчев, Спасов, Назъров, Кръстев, Бл.Таушанов, Бекташев.