Дъщерята на гл. счетоводител в община Бобов дол Йорданка Гацева – Милица, прави кариера на модел, призна: От фотосесия печеля 100 лв., от грим – 20, в същото време уча икономика

Милица

 

Дъщерята на главния счетоводител на община Бобов дол Йорданка Гацева – Милица, се подвизава като модел. 20-годишното момиче уча икономика с чуждоезиково обучение и живее в София.

Участвала е и в конкурса за красота „Мис София 2016 г.”. Очарователната сладурана по природа е брюнетка. “4 часа преди да замина за Германия, се боядисах руса”, споделя Милица, която 5 години е живяла и в Благоевград. Сега е модел на онлайн бутик. Ето какво сподели чаровницата за първите си стъпки в моделството пред „Вяра”: „Една приятелка, която караше курс за гримьорство, си търсеше модел, върху който да си изкара изпита по грим.

Късметлийката бях аз. Пътуваме с „Юнион Ивкони” посока София и пристигаме при гримьорката Диана – бъдещата собственичка на бутика. Запознахме се и изпитът започна. Моята приятелка се представи отлично и завърши курса с пълна 6-ица. Запазихме си контактите и с Диана впоследствие се харесахме и почнахме да работим заедно. Така започна моята кариера и първи стъпки към моделството. Всеки месец, когато Диана изпитва, тя ме вика нейните ученички да си изкарат изпита върху мен. Надницата ми на ученичка се пада 20 лева и така започнах да припечелвам. По-късно Диана Стоянова, най-добрата гримьорка в област София, започва подготовка по проект за онлайн магазин. Тя сподели идеята с мен и я подкрепих. Така 4 месеца по-късно, освен че съм модел на начинаещи гримьорки, съм модел на италиански магазин на Диана Стоянова. Там на фотосесия ми се пада по 100 лв. и така хем уча, хем печеля от моделство”, сподели Диана.