Джен Синсеро съветва как да спрем да се съмняваме в себе си в новата си книга „Ти си върхът”

Как да спрем да се съмняваме в себе си и да направим живота си фантастичен. Отговорите на тези и още много въпроси, свързани с личния ви просперитет, можете да откриете в книгата

„Ти си върхът“ от Джен Синсеро, която излиза на 28 септември.

Джен Синсеро е известен мотивационен лектор и автор на бестселъри. Чрез своите семинари, статии и книги тя е помогнала на хиляди хора да трансформират личния и професионалния си живот и да постигнат успех.

Книгата й „Ти си върхът“ е продадена в над 1 милион екземпляра и е преведена на повече от двайсет езика. Практическата ориентация, ефективният подход, добрата структура и перфектното чувство за хумор на авторката превръщат „Ти си върхът“ в един от най-успешните съвременни наръчници за самоусъвършенстване.

Черпейки вдъхновение от собствената си трансформация, превърнала я от отегчена жена без пукната пара в собственик на успешен бизнес, Джен пътува по света и вдъхновява хората да изживеят живота си по възможно най-добрия начин.

От съветите й се възползват предприемачи, членове на международни корпорации, неправителствени организации и образователни институции.