Sunday, May 12, 2024
HomeРегионКюстендилХореографката Рени Цветкова укротява 110 коня под капака на чисто нов ситроен, подарък...

Хореографката Рени Цветкова укротява 110 коня под капака на чисто нов ситроен, подарък от съпруга й Анатоли

Инструкторката по танци събра погледите на кюстендилци с уникалния автомобил, призна: Произведени са само 50 такива

На чисто нов френски автомобил се радва колоритната кюстендилска инструкторка по народни танци, зумба и канго Рени Цветкова. 49-годишната дама получи подарък бял звяр, 110 к.с. от съпруга си Анатоли и както тя сподели, няма специален повод. Родената в Якоруда вечно усмихната хореографка е на върха на щастието си, тъй като колата, в която се влюбила от една реклама, вече гордо кара по кюстендилските улици.

Съпругът й Анатоли зарадва любимата си с нова кола.

Обичаната от мнозина Рени Цветкова публикува снимки в социалната мрежа на своята нова придобивка и очаквано поздравленията заваляха едно след друго, успоредно и с пожелания за безаварийно шофиране.

“Автомобилът е модифицирана версия на стандартната и са произведени само 50 такива коли и аз съм вече собственик на една от тях. Гледах реклама, влюбих се в нея и казах, че много ще ми отива, но не вярвах, че Анатоли ще ми я купи. Всеки път, като я видех, все казвах колко е хубава и я искам, а той ми казваше „ами ще ти я купя”. Изобщо не вярвах и се бъзиках, че едва ли я има в магазина за детски играчки. И така, огромната изненада се случи преди дни, когато бяхме в столицата. Той ме остави в един магазин, а той с едни момчета отишъл в магазина на тази марка автомобили и я украсили с бели и червени балони. Съвпадение или не, и аз бях облечена именно в такива цветове. Когато после отидохме заедно и я видях, просто онемях. Бях адски изненадана и много щастлива. Много съм благодарна на моя съпруг, че ми достави такава радост”, сподели чаровната и вечно млада по дух Рени, която се радва на щастлив брак вече 28 години.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular