Хореографката Рени Цветкова укротява 110 коня под капака на чисто нов ситроен, подарък от съпруга й Анатоли

Рени Цветкова и новото й бяло бижу

Инструкторката по танци събра погледите на кюстендилци с уникалния автомобил, призна: Произведени са само 50 такива

На чисто нов френски автомобил се радва колоритната кюстендилска инструкторка по народни танци, зумба и канго Рени Цветкова. 49-годишната дама получи подарък бял звяр, 110 к.с. от съпруга си Анатоли и както тя сподели, няма специален повод. Родената в Якоруда вечно усмихната хореографка е на върха на щастието си, тъй като колата, в която се влюбила от една реклама, вече гордо кара по кюстендилските улици.

Съпругът й Анатоли зарадва любимата си с нова кола.

Обичаната от мнозина Рени Цветкова публикува снимки в социалната мрежа на своята нова придобивка и очаквано поздравленията заваляха едно след друго, успоредно и с пожелания за безаварийно шофиране.

“Автомобилът е модифицирана версия на стандартната и са произведени само 50 такива коли и аз съм вече собственик на една от тях. Гледах реклама, влюбих се в нея и казах, че много ще ми отива, но не вярвах, че Анатоли ще ми я купи. Всеки път, като я видех, все казвах колко е хубава и я искам, а той ми казваше „ами ще ти я купя”. Изобщо не вярвах и се бъзиках, че едва ли я има в магазина за детски играчки. И така, огромната изненада се случи преди дни, когато бяхме в столицата. Той ме остави в един магазин, а той с едни момчета отишъл в магазина на тази марка автомобили и я украсили с бели и червени балони. Съвпадение или не, и аз бях облечена именно в такива цветове. Когато после отидохме заедно и я видях, просто онемях. Бях адски изненадана и много щастлива. Много съм благодарна на моя съпруг, че ми достави такава радост”, сподели чаровната и вечно млада по дух Рени, която се радва на щастлив брак вече 28 години.