Saturday, May 18, 2024
HomeСпортИграчите на "Рилец" отупаха с 2:1 "Ракитин", влязоха в топ 3 и...

Играчите на “Рилец” отупаха с 2:1 “Ракитин”, влязоха в топ 3 и отидоха на банкет

 

 

За сефте в новата си история “Рилец” завърши първия дял на първенството в ОФГ София-изток в челната тройка. Футболистите от Говедарци треснаха с 2:1 „Ракитин” (Трудовец) в отложен мач от шампионата и се изкачиха трети в подреждането с актив от 19 точки. Толкова има и четвъртият “Пирдоп”, разгромен с 1:6 ог говедарчани по-рано през сезона.

Изненадващо есенен първенец стана новакът в дивизията “Правец” с 25 т., а втори – досегашният лидер „Бенковски” (Костенец) с 24.

Всичко най-интересно в мача между “Рилец” и “Ракитин” бе след почивката. Домакините поведоха с гол на Даниел Димитров, но гостите набързо изравниха. Точка на спора сложи голмайсторът Краси Вардаров, който реализира 11-метров наказателен удар.

Това бе 6-и пореден мач без загуба за играчите от голямото рилско село. Те бяха възнаградени за усилията си от президента на клуба Георги Шуманов, който е и кмет на Говедарци. Той организира банкет за своите възпитаници в популярното сред местните хора бистро “Горица”.

“Доволен съм от момчетата, а най-много ме радва голямото им желание за игра. Някои от състезателите вече си повярваха и играят доста по-освободено. Има обаче какво още да се желае по отношение на физическата подготовка”, направи кратък анализ на представянето на подопечните си наставникът Димчо Маринов.

RELATED ARTICLES

Most Popular