Saturday, May 18, 2024
HomeСпортИван Златински: Излизаме за победа срещу „Пирин” (Разлог) с доста променен състав

Иван Златински: Излизаме за победа срещу „Пирин” (Разлог) с доста променен състав

 

Всички занимания през настоящата седмица за мача от 12-ия кръг

за първенството на ЮЗ трета лига срещу „Пирин” (Разлог) наставникът на мъжки тим на „Беласица” Иван Златински проведе на терена в Коларово. Не се готвеха заради неизлекувани травми капитанът на отбора Владимир Кабранов, опорният халф Любо Танев и десният краен нападател Запро Динев. Нападателят Тодор Кръстев не се появи по време на заниманията по неизвестни за треньорския щаб и ръководството причини. По индивидуална програма се готвеха Аспарух Шамкалов и Иван Марчев. Всички те отпадат от групата за съботния мач срещу „Пирин” (Разлог) в Коларово. Радващото е, че изтече наказанието на халфа Симеон Бояджиев.

След приключване на последното занимание старши треньорът на мъжкия отбор на „Беласица” Иван Златински обяви групата от 18 състезатели за домакинския мач срещу „Пирин” (Разлог). В нея със сигурност попадат петима от ДЮШ на клуба. Това са Георги Спасов, Велик Петков, Велик Чаров, Стефан Назъров, Фейзи Бекташев.

„Независимо от проблемите, които ни налегнаха, и липсата на

няколко основни футболисти аз съм оптимист и смятам, че при пълно раздаване и концентрация и изпълняване на указанията ми ще се поздравим със спечелване на трите точки – крайно  необходими в този труден за нас момент”, сподели Иван

Златински.

Вероятен състав на „Беласица”: Кирил Георгиев, Марин Георгиев, Валентин Костов, Милчо Макенджиев, Любомир Граминов, Александър Смилков, Фейзи Бекташев, Благой Таушанов, Георги Спасов, Стефан Назъров, Марти Таушанов.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular