Monday, May 6, 2024
HomeСпорт"Рилец" отупа с 6:1 клетниците от "Пирдоп", взе 3-та победа от 5...

“Рилец” отупа с 6:1 клетниците от “Пирдоп”, взе 3-та победа от 5 мача в 4-та дивизия

 

 

В истински спектакъл се превърна срещата между “Рилец” и “Пирдоп” от 6-ия кръг на ОФГ София-изток. Тимът от Говедарци разби съперника със звучното 6:1, постигайки най-голямата си победа от началото на сезона. С двубой по-малко говедарчани са пети в класирането с актив от 9 точки, но и с мач по-малко.  Бранителят Йордан Николов откри резултата срещу пирдопчани с мощен изстрел от 20 метра, а след него във вратата на гостите се разписаха последователно Станислав Крушарски, Васил Драганов, Красимир Вардаров, Петър Вардаров и Ивайло Иванов. Домакините можеха да реализират и още попадения, ако не бяха вещите намеси на стража на гостите, спасил съотборниците си от още по-катастрофално поражение.

“Момчетата бяха пределно концентрирани, работиха бързо с топката и играха с голямо желание, което бе в основата на успеха”, доволен бе след дуела в полите на Рила наставникът на “Рилец” Димчо Маринов.

В следващия кръг съставът от Говедарци има тежка визита на третия в подреждането “Мътивир”. Сблъсъкът в Ихтиман е в неделя (22 октомври) от 16,00 ч.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular