Изграждането на новата канализация в жк „Бистрица” в Дупница върви с пълна пара, шефът на „Нивелстрой” В. Руйков: Удовлетворението на хората е най-важно за нас

 

 

Изграждането на канализацията в жк „Бистрица” в Дупница върви с пълна пара. „Фирмата „Нивелстрой”, която оглавявам, разполага с опитни строители, специалисти и строителна техника.

Велко Руйков

Крайната цел е пълна удовлетвореност на жителите на квартала от качествената и надеждна работа”, това заяви вчера собственикът на фирмата Велко Руйков.

Техническият ръководител на обекта

Багери и работници бяха струпани в района на стадиона в жк „Бистрица”. Достъпът до строителната площадка е ограничен с ленти и знаци. Жителите на квартала обаче непрекъснато следят под око работата.

„Работят, но смятаме, че строителните дейности вървят малко по-бавно, отколкото си представяме. Направо ми се струва, че се бавят”, каза жител на квартала.

„Работят, работят момчетата, това е голяма придобивка”, добави комшията му.

„Няма забавяне. Това е сложен процес, изпипваме всичко до последния детайл, призоваваме хората към търпение. Със сигурност всички трябва да се въоръжим с него”, каза техническият ръководител на обекта, който не пожела не да се представи.

Заради ремонта е нарушен трафикът в квартала. Движението се поема от улиците „Жива вода” и „Ал. Балабанов”.

„6 месеца жк „Бистрица” ще бъде строителна площадка”, добави Велко Руйков.