Кметът на Банско Георги Икономов проведе изнесена приемна в град Добринище

Георги Икономов

Градоначалникът на Банско Георги Икономов се срещна с жители на град Добринище по време на изнесена приемна. Това бе поредният планиран приемен ден на Георги Икономов, с който той цели да се срещне отблизо с гражданите на общината, давайки им възможност лично да споделят с него проблеми и казуси, които ги вълнуват. Хората споделяха с кмета своите проблеми, убедени, че той ще предприеме нужните мерки за разрешаването им.

Добринище е най-голямото населено място в общината след общинския център Банско. През последните години планинското градче, предлагащо отлични условия за летен и зимен туризъм, богато на минерални извори, е любима дестинация на туристите, които, отсядайки в Добринище, съчетават почивката си със спа процедури и с разходки из планинските пътеки, водещи до кристално сините езера на Пирин и труднодостъпни върхове.

През летния сезон, в съботните вечери, в Добринище се провежда фолклорната поредица „Добринишко лято”. Формат, в който гостуват различни формации и групи от цялата страна, за да разнообразят летните вечери на туристите, избрали града за своята почивка.